Grote verfdoos met 36 kleurrijke Gouache pastilles

Mooie set waterverf van perfecte kwaliteit + penseel

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ13627

Atelier collection by DJECO (40)

Laat je creativiteit de vrije loop met deze mooie set waterverf van perfecte kwaliteit.

Deze stevige verfdoos bevat 36 verschillende gouaches waterverf en een penseel om meteen aan de slag te gaan. Een klassieker en tegelijk toch uniek geschenk waar elk kind mee aan de slag kan gaan. Het leuke aan deze is dat Djeco perfect kwaliteit verzekerd, diepe kleuren en uren van schilderplezier!

9,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08873

CollectieThe colors
TypeVerfsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 6 jaar

Uitgebreide DJECO verfdoos met 36 verschillende gouache pastilles, om heerlijk mee te schilderen en de mooiste kunstwerkjes te maken. In deze doos zit ook 1 verfborstel, zo kan je meteen aan de slag.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen doos: 14,5 x 22 x 1,5 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222310.08
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories