Grote verfdoos met 36 kleurrijke Gouache pastilles

Mooie set waterverf van perfecte kwaliteit + penseel

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ13627

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (25)

Laat je creativiteit de vrije loop met deze mooie set waterverf van perfecte kwaliteit.

Deze stevige verfdoos bevat 36 verschillende gouaches waterverf en een penseel om meteen aan de slag te gaan. Een klassieker en tegelijk toch uniek geschenk waar elk kind mee aan de slag kan gaan. Het leuke aan deze is dat Djeco perfect kwaliteit verzekerd, diepe kleuren en uren van schilderplezier!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08873

CollectieThe colors
TypeVerfsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 6 jaar

Uitgebreide DJECO verfdoos met 36 verschillende gouache pastilles, om heerlijk mee te schilderen en de mooiste kunstwerkjes te maken. In deze doos zit ook 1 verfborstel, zo kan je meteen aan de slag.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen doos: 14,5 x 22 x 1,5 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222310.08
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories