Guitige gele placemat

Staat: Nieuw product

Eef Lillemor

LLM087

Deze flexibele placemat maakt elk eetmoment schattiger en leuker. Maar ook als je klaar bent met eten komt hij van pas zoals tijdens het knutselmoment of als je een kunstwerk gaat schilderen voor mama.

Makkelijk op te rollen en weg te bergen, een wondermooi en praktisch geschenk voor elk kind. Het guitig snoetje van de gele beer met strik maakt het geheel helemaal af.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7435111658643

TypePlacemats
KleurGeel
DiertjesBeer

Multifunctionele placemat Gele Beer is een origineel ontwerp van Eef Lillemor. De onderlegger heeft een zachte finish en voelt leuk aan. Ideaal om aan te eten maar ook om te knutselen, te verven of om met speelklei op te spelen ... je kan hem zelf gebruiken als muismat. Verkrijgbaar in verschillende karakters en kleurtjes.

Afmetingen: 30 x 40 cm - 1,5 cm dik

Materiaal: 100% silicone - duurzaam en herbruikbaar

Gebruiksavies: makkelijk proper te maken, vaatwasserproof, anti-slib dankzij extra coating en makkelijk op te rollen als je hem even wil opbergen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30440.22
Eef Lillemor - Dit geweldig Nederlands kindermerk heeft alles in huis om jouw kids te inspireren en te activeren. De wondermooie tekeningen van designster Eef Lillemore versierd tal van kinderitems. Alles van stijlvol behang tot modieuze schooltassen. Stuk voor stuk praktische items voor kinderen en ouders.Tropical Patch CollectionGepakt en gezakt met de Tropical Patch Collection  van Eef Lillemor! Deze avontuurlijke collectie heeft alles wat je nodig hebt voor een leuke uitstap buiten, een leerrijke schooldag of een weekendje weg. Van hippe tasjes en rugzakken tot toffe flesjes en lunchboxen. Allemaal afgewerkt met tropische palmbomen, dromerige regenbogen en trendy kleurtjes.