Haarklemmetje Samantha roze

Set van 2 haarspeldjes met roze glitter hartjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA808

Schitterende accessoires van Souza for kids! (353)

Lange of korte haren, ze moeten soms in bedwang gehouden worden. Je kan kiezen voor saaie haarschuivertjes of ... je kan deze liefdevolle haarclips met roze hartjes bovenhalen. Welke zou jouw mini kiezen?

4,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106082

TypeHaarclips
KleurRoze

Set van 2 haaraccesoires Samantha roze zijn schitterend haarspeldjes uit de collectie van SOUZA FOR KIDS, elk speldje is afgewerkt met 4 hartjes in verschillende kleuren en materialen. Deze haarspeldjes blijven goed vast zitten in het haar!

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2970.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories