Haarmascara - Roze

Staat: Nieuw product

Namaki

CB189

Ontdek de magie van Namaki's Haarmascara! Laat het haar van je kind op een natuurlijke en veilige manier stralen in alle kleuren van de regenboog. Deze speciale haarmascara voor kinderen bevat een veilige formule die kinderhaar op een speelse en vrolijke manier transformeert.

De milde samenstelling, verrijkt met aloë vera, glycerine en acaciagom, zorgt ervoor dat de mascara gemakkelijk aan te brengen is, lok voor lok

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110,076

Hoe te gebruiken:

  1. Gebruik de handige borstel om de gewenste kleur lok voor lok aan te brengen, zodat je kind de meest levendige en kleurrijke look kan creëren.

  2. Laat de haarmascara aan de lucht drogen of gebruik een föhn voor een snellere styling. Kam vervolgens het haar door voor een natuurlijk effect dat iedereen zal verbazen.

  3. En het beste van alles, wanneer het tijd is om de kleuren te laten vervagen, is de haarmascara gemakkelijk uit te wassen met shampoo. Zo kunnen kinderen keer op keer nieuwe kleuren uitproberen zonder zorgen.

Laat de creativiteit van je kind de vrije loop en geef ze de vrijheid om hun eigen unieke stijl te ontdekken met Namaki's Haarmascara!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1.81.8130.1
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.