Halloween kroon

Zwarte kroon uit glitterstof en vilt met spinnen, bomen, vleermuizen, ...

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR716

Meri Meri Halloween (58)

Klaar om je de koning of koningin van het Halloween feest te voelen?

Deze geweldige zwarte kroon is gemaakt van glitterstof en vilt, met klassieke Halloween-iconen zoals een kraai, vleermuizen, spinnen, sterren en een maan. Griezelig leuk!

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 217936

CollectieHalloween
TypeKronen
KleurZwart

Zwarte Halloween kroon van MERI MERI gemaakt van een fijne zwarte glitterstof en zwart vilt, de applicaties zijn gemaakt van zwart vilt of dikke zilveren glitterstof, sommige bevestigd met plastic gecoate draad. De kraai heeft een fantastische zwarte verenstaart. De feesthoed kan comfortabel op je hoofd gezet worden met een zilver glitter elastiek met velcro.

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Materiaal: Verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier
Afmetingen: 35,2 x 21,9 x 1,3 cm

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories