Handig isoleertasje Grab & go - grey melange

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB019

Handig isoleertasje voor 2 flesjes, voor in de luiertas of voor mama's die afkolven en hun melk fris moeten houden. Bij dit isoleertasje zit een ijspack maar je kan het ook gebruiken om flesjes warm te houden als er geen mogelijkheid is tot opwarmen onderweg.

Een trendy tasje dat zeker van pas komt, van het populaire merk Skip*Hop.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 205315

In de Skip*Hop Grab & Go isoleertas met neutraal grijze kleur en details in eco-leer passen 2 babyflesjes of 2 drinkflessen. Ideaal om flesjes koud of warm te houden, met de rits die opent aan beide zijde kan je zelf kiezen hoe je dit handig tasje opent. Inclusief herbruikbaar ijspack. Met de aanpasbare riempjes hang je het zakje makkelijk aan je buggy of luiertas. 

Afmetingen: 17 x 9 x 23 cm

In de Skip*Hop Grab & Go isoleertas met hippe chevron-print passen 2 babyflesjes of 2 drinkflessen. Ideaal om flesjes koud of warm te houden, met de rits die opent aan beide zijde kan je zelf kiezen hoe je dit handig tasje opent. Inclusief herbruikbaar ijspack. Met de aanpasbare riempjes hang je het zakje makkelijk aan je buggy of luiertas. 

Afmetingen: 17 x 9 x 23 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.171450.27940.08890.1575
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!