brooddoos panda

Handige brooddoos panda in vintage roze

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB004

Charmante brooddoos uit de 'in the Sky'-collectie van het Deense merk Sebra. Met een leuke print op het deksel van Boo de Panda die net een gele ballon heeft gevangen.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Leuke brooddoos met prachtige illustratie en diep kleuren van Sebra. Het handige deksel is makkelijk te openen en te sluiten. De doos zelf is handig voor mee te nemen in de boekentas naar school of als je er een dagje op uit trekt en een hapje wil meenemen. De doos heeft een prachtig vintage roze kleur en een onderverdeling zodat je makkelijk dingetjes gescheiden kan houden.

Deze brooddoos gemaakt van BPA vrije plastiek en is vaatwas- en diepvriesproof.

Niet geschikt voor de microgolf.

Afmetingen: 17,5 x 16,5 x 7,2 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.060.160.19
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :7003202