Handige sleepsuit slaapzak Quill - TOG 1.0

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch (11)

Het vintage roze en de heerlijk veertjesprint op deze zomerse sleepsuit zorgen ervoor dat jouw kleine dromer in alle comfort in slaap valt.

Ga voor een heerlijk rustige nacht met deze sleepsuit én slaapzak van ergoPouch. Volledig gemaakt uit natuurlijke materialen en met een slimme rits zodat je de slaapzak mét of zónder beentjes kan gebruiken. Kleintjes die al wat ouder zijn kunnen door de anti-slip voetzolen gemakkelijk rondstappen zonder schuiven.

77,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-SUITS MQU1910 2-4y

TypeSleepsuits
PrintsRaccoon blue
KleurRoze
TOG waardeTOG 1.0

Zomerse sleepsuit slaapzak Quill TOG 1,0 in zachte kleuren met een fijne print van veertjes, een design van ergoPouch. Deze innovatieve slaapzak kan je in een wip ombouwen tot sleepsuit dankzij de ritsen onderaan. Makkelijk luier verschonen d.m.v. rits die langs beide kanten open gaat. Dankzij de stretch inserts aan de zijkanten en bovenkant heeft je baby voldoende bewegingsruimte om comfortabel te slapen.

Deze lichte slaapzak/pak is gemaakt uit 100% eco katoen dat ademt en de lichaamstemperatuur regelt. Ook de vulling van de slaapzak is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kinderen slapen hierdoor echt beter. Het is een veilige slaapoplossing, ​​​​zonder dekentjes en je hebt geen last van loskomend beddengoed. Ook geschikt voor oudere kindjes die vaak boven hun dekentjes slapen.

Verkrijgbaar in verschillende designs en TOG waarden.

_

Materiaal: 100% biologisch katoen - geen pesticiden of chemicaliën - huid- of milieuvriendelijk

Maten: (gemeten van schouders tot voetjes): 2 tot 12 maanden/80 cm - 8 tot 24 maanden/90 cm - 2 tot 4 jaar/105 cm

TOG waarde: 1,0 = (kamer)temperatuur 20°C - 24°C

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waardeHoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

Het Australische ergoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voorde allerkleinsten, aangepast aan de leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Elke slaapzak/inbakerdoek is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen zoals Merino wol, bio-katoen en bamboe, van inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken tot onesies, met ergoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283040.45
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch
Inspiratie en stories