Handige weekendtas - Olifant

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ28984

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (78)

Super leuke weekendtas van ENGEL. in funky 'olifant'-design.
Handig, mooi én milieuvriendelijk: dat is de weekendtas van ENGEL.!
De tas...

54,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.66

CollectieElephant
TypeWeekendtassen
KleurRood
Type boekentasgrote rugzakken
Super leuke weekendtas van ENGEL. in funky 'olifant'-design.
Handig, mooi én milieuvriendelijk: dat is de weekendtas van ENGEL.!
De tas is vervaardigd uit gerecycleerde flessen en is groot genoeg om een paar dagen eropuit te trekken. Instant happiness gegarandeerd!

Naast het ruim binnenvak is de tas voorzien van een extra vakje met rits en zijvakjes binnenin. Door de stevige, verstelbare schouderriem en twee korte hengsels, is de tas op meerdere manieren te dragen. Formaat: 50x25x26 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5026250.67
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories