Heerlijk babydeken - Inuit spice

Staat: Nieuw product

Pigeon

BBP277

Lekker rusten onder een hip dekentje met mooi getekende eskimo's. Laat jouw kleintje heerlijk wegdromen. Het geeft een cosy gevoel en het houdt jouw baby warm! De vrolijke illustraties zijn uniek en stijlvol.

Combineer het met de andere babyitems in dezelfde print. Ook leuk om cadeau te doen aan een nieuwe spruit in de familie- of vriendenkring.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeDekentjes
PrintsInuit

Wikkel je baby in een heerlijk dekentje Inuit spice in dubbeldik zacht katoen met een stoere eskimo print aan de ene zijde en streepjes aan de andere. Zo kan je leuk afwisselen. Een fijn geschenk en ideaal voor de koudere dagen.

Afmetingen: 72 x 72 cm
Materiaal: 100 % organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.24
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.