fabuleux modul'village

Heerlijk huisjes maken met modul'village*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL027

Maak zelf een echt Lilliputiens-dorpje door de kartonnen plankjes te leggen en te combineren zoals je wilt. Wandel samen met Jef door het dorp,...

34,99 €

22,74 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86428

Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Maak zelf een echt Lilliputiens-dorpje door de kartonnen plankjes te leggen en te combineren zoals je wilt. Wandel samen met Jef door het dorp, ontmoet er al je vriendjes en kijk wat ze aan het doen zijn: ijsjes kopen, naar de bioscoop, in de speeltuin ravotten... Inhoud: 1 doos met 21 stukken om samen 10 huisjes te maken en 1 'Jef' pion. Voor kleine huizenbouwers vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1624121.8
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.