Heerlijk Leonore zwembad - Confetti mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1403

Stijlvol spelen met Liewood (75)

Kinderen hebben geen reuze groot zwembad nodig om zich te verfrissen en te amuseren. Dit rond opblaasbaar kinderbad is niet alleen heerlijk om in te vertoeven, het biedt de nodige verfrissing voor je kleintje én ziet er ook nog eens super leuk uit!

De ronde zwembadjes van Liewood zijn makkelijk op te blazen en komen in een hele reeks kleuren en prints , met voorsprong het knapste kinderzwembad ooit!

35,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12909 2052

CollectieLeonore
TypeZwembadjes
KleurMeerkleurig

Opblaasbaar Leonore zwembadje Confetti mix uit de collectie van Liewood brengt je welgekomen verkoeling op warme dagen en oneindig veel waterpret voor je kleine waterratje. Verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes en super tof in combinatie met het strandspeelgoed van dit hippe Deense merk.

Materiaal: 100% PVC, BPA-vrij, CE-label
Afmetingen: 80 cm diameter x 20 cm hoog
Volume: ongeveer 43 liter (70% gevuld)
Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek - enkel gebruiken onder toezicht van een volwassenen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories