Heerlijke plaktattoos - Kersen & ananas

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR470

Ga je voor de kers of de ananas? Of allebei? Deze heerlijke zomerse set tijdelijke plaktattoos mogen niet ontbreken als fijne activiteit op je eerstvolgende barbeque of als tof klein geschenkje in de goodie bag van je tropisch feestje.

De gouden glitters maken dit setje écht af!

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 206128

CollectieTropical
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Set van 2 tijdelijke plaktattoos Kersen & Ananas van Meri Meri. Elk pakje bevat 2 tattoo-blaadjes in zachte neonkleur en afgewerkt met gouden glitter. Leuk ideetje om in een feestzakje voor een verjaardag te steken en cadeau te doen aan je vriendjes.

Afmetingen verpakking: 7 x 8,9 x 0,3 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...