Heerlijke Yes I can puzzel - Jungle

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER195

Een leuke puzzeldoos met 6 beestige puzzels met grote stukken die kleine handjes makkelijk kunnen vastnemen en in elkaar puzzelen. Begin je met de gekke krokodil uit 2 stukjes of ga je meteen voor de olifant met 12 stukjes? Elk puzzeltje/beestje heeft een gekleurd randje zodat je kleintje makkelijk de juiste stukjes eruit kan pikken en kan beginnen puzzelen

Erg leuke puzzeldoos waarmee je mini dierenvriend trapsgewijs zijn of haar puzzelkunsten kan ontplooien en het plezier van puzzelen kan ontdekken.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3876001

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Yes I can Puzzel Jungle van Crocodile Creek met 6 puzzels in de vorm van 6 jungle dieren in een toffe doos. Deze kleurrijk geïllustreerde puzzeltjes zijn ideaal om je kleintje het eerste puzzelplezier bij te brengen. Draagt bij tot de oog-, handcoördinatie en de fijne motoriek.

Aantal stukjes: 2, 4, 6, 8, 10, en 12 puzzelstukjes

Leeftijd: 2+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242870.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!