Heerlijke zwemband - Glitter

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC143

Sparkle A Little Lovely Company (8)

Dit is écht een summermusthave. Deze leuke zwemband maakt elke duik in het zwembad eens zo leuk. De ronde band zit vol glitters, die gaan dansen als je ronddobbert. Dit geeft extra lovely effect onder de stralende zon.

Je blaast hem makkelijk en snel op en hij past perfect in je strandtas. Let’s go to the beach!

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSSRGL06

CollectieSparkling Summer
TypeOpblaasbaar speelgoed
KleurGoud

Kan je niet wachten om rond te dobberen in deze toffe glitter zwemband? Wij ook niet! De ronde band, in de vorm van een donut, is extra lovely door de bewegende glitters in de vorm van maantjes, sterretjes, konijntjes en hartjes. Je kan de band gemakkelijk opblazen en weer leeg laten lopen, perfect dus voor in iedere strandtas. Gebruik de zwemband alleen onder toezicht van een volwassene.

De zomer wordt extra sparkling samen met onze andere lovely glitter zwembad accessoires: de glitter strandbal en zwem noodle.

Afmetingen: 70 cm diameter

Materiaal: PVC

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Sparkle A Little Lovely Company
Inspiratie en stories