Heldhaftige speelset - Dylan Fire Station

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25770

Uit de playset-serie van KROOOM
Triiiiiiiiiiiiiing, de alarmbel gaat! Brandweerman Dylan en zijn collega's vertrekken vliegensvlug met...

29,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 33210

Uit de playset-serie van KROOOM
Triiiiiiiiiiiiiing, de alarmbel gaat! Brandweerman Dylan en zijn collega's vertrekken vliegensvlug met de brandweerwagen en snellen ter hulp. Waterkraan open? Blussen maar! Ondertussen wordt de straat afgesloten met verkeersborden. Oef, iedereen is geëvacueerd en het vuur is onder controle!

De brandweerkazerne van officier Dylan is een droom voor mini helden. De kazerne en de figuren zijn afgewerkt met ferme kleuren en stoere illustraties. Een brandweerwagen, 4 brandweermannen, 6 verkeersborden en 2 waterkranen vervolledigen de kazerne. De interactieve speelset biedt ontelbare scenario's en is ideaal voor uren verbeeldingsvol spel!

De Dylan Fire Station playset komt met bijhorende accessoires en figuren. De onderdelen zitten netjes verpakt in een mooie doos met stap-voor-stap instructies, erg handig om de set in elkaar te zetten. Alle KROOOM producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap door een volwassene.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.
Afmetingen: 78x47x20 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
754062.2
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!