Hemelsblauwe kleuterboekentas - Vleugels

Ergonomische schooltas in lichtblauw met elegante gouden vleugels

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR109

Caramel & Cie Mini collectie (12)

Hemels is het juiste woord: dit is een super praktisch en tegelijk origineel schooltasje om vol trots door de schoolpoort te vliegen!

Deze elegante kleuterboekentas springt meteen in het oog dankzij de gouden details en schitterende vleugeltjes.

68,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CARTMINI025

CollectieMini
TypeSchooltassen
KleurLichtblauw
Tassen printsAiles
Type Caramel & CieSchooltassen mini

Unieke hemelsblauw kleuterboekentas met gouden vleugeltjes uit de Mini-collectie van het Franse designermerk Caramel et Cie. Lekker ergonomisch, versterkte naden, praktisch in gebruik en groot genoeg om al je spulletjes mee naar de kleuterschool te nemen: lunch, een teddybeer, drinkfles en zelf klein kaftje. Uitgerust met een groot binnenvak en klein zakje met velcro vooraan, sluiting met 1 gesp en blinkend gouden vleugels. Ook verkrijgbaar in andere tinten, bekijk de rest van de collectie om jouw favoriet te kiezen.

Materiaal: 100% polyester - waterafstotend - binnenkant uit gerecycleerd polyester

Afmetingen: 32 x 25 x 8 cm

Gewicht: 600 gram

Leeftijd: 3-5 jaar

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek of spons en milde zeep, zowel langs de binnen- als buitenzijde. Wassen in de machine is streng af te raden.

_

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253280.6
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories