Hersenbreker - Le jardin du moulin

Drie metalen puzzels die iedereen uitdagen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO345

Le jardin - Moulin Roty (36)

Een klein cadeau dat met groot plezier gespeeld zal worden. Ontdek de 3 metalen puzzels, met mooie ster- of vogelvormen en met verschillende moeilijkheidsgraden om je hersenen aan het werk te zetten! Zal jouw brein breken?

P.S.: Oplossingen zitten binnenin ;-)

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712423

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Hersenbreker Le Jardin du Moulin komt in een stevig doosje. In het doosje zitten 3 metalen puzzels om op te lossen... of je hersenen op te breken. Leuk geschenk voor kindjes die van uitdagingen houden.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Materiaal: metaal
_

Le Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories