Heuptasje large - Colourblocking - Fig brown + apple tree + vanilla sorbet

Duurzaam fannypack met verstelbare riem

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL391

Childhood memories with Sticky Lemon (17)

Steek al je spulletjes, sleutels en andere musthaves in dit heuptasje en ga op stap in stijl.

Het fanny pack komt uit de Childhood memories collection van Sticky Lemon en is een origneel geschenk voor kleine en grote kinderen, of misschien jezelf?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801899

CollectieChildhood memories
TypeHeuptasjes
KleurMeerkleurig

Heuptasje large Colourblocking Fig brown + apple tree + vanilla sorbet van STICKY LEMON is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, de voering heeft een speelse appelprint in zwart wit en is waterdicht. De rits is van YKK. Makkelijk aan te passen dankzij de verstelbare riem met clip.

Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, check de volledige CHILDHOOD MEMORIES collectie met o.a. rugzakken, gsm tasjes en pennenzakken >

Afmetingen: 23 x 6 x 14 cm
Materiaal buitenkant: rPet polyester gemaakt van gerecycleerde plastic flessen - voering: waterproof nylon
Onderhoud: makkelijk schoonmaken met een natte doek. We raden je aan om de tas niet in de wasmachine te wassen. Gewoon wat water volstaat!

_

Childhood memories by STICKY LEMON draait om verzamelen en onthouden ...al je jeugdherinneringen, een rugzak voor schoolavonturen, een heuptas voor kleine schatten om te vertrekken voor weekendavonturen. Om je sticky style compleet te maken zitten er in deze collectie uit Nederland ook fijne accessoires zoals sokken, gsm tasjes en etuis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie Childhood memories with Sticky Lemon
Inspiratie en stories