Hippe grote boekentas - Ours

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR083

Heerlijke kleurencombo en fantastisch coole berentekening. Dit exemplaar uit de Classique reeks van Caramel en Cie draagt een vleugje nostalgie in zich dat perfect gecombineerd is met de trends van vandaag.

Ken jij een welpje om hem cadeau aan te doen?

85,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : cartGM065

CollectieClassique
TypeSchooltassen
Tassen printsOurs
Type Caramel & CieSchooltassen large

Grote boekentas Ours uit de Classique collectie van Caramel et Cie. Deze wondermooie schooltas is tot in detail afgewerkt, met een naamkaartje, 2 ruime compartimenten en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor sleutels, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met klittenbandsluiting. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen. Deze grote boekentas is geschikt voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Er is ook een medium formaat in deze print beschikbaar, ideaal voor kinderen van het 1e en 2e leerjaar. Neem de bijpassende pennenzak erbij om het plaatje compleet te maken.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 41 x 32 x 16 cm

Gewicht: 950 g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3040121.1
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.