Hoofdband met oren - Gingham Bunny Ears

Unieke diadeem met bloemen en roze konijnenoren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR765

Alles voor een paas feestje (86)

Wie is het mooiste konijntje op het (paas)feest? Vast en zeker jouw mini met deze fantastische roze diadeem met lange opstaande konijnenoren.

Dit haaraccessoire in pastelroze ruitjesstof is versierd met prachtige organza bloemen. Hop hop ... dit paashaasje is helemaal voor de party!

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 218710

PersonageBosdier
CollectieSpring & Easter
TypeHaarbanden
KleurRoze

Hoofdband met oren Gingham Bunny Ears van MERI MERI is ongelofelijk origineel feestaccessoire voor een lente- of paasfeest. De diadeem spreekt vast en zeker tot de verbeelding van elke kleine bunny lover en kan je natuurlijk het hele jaar rond in de verkleedkoffer gebruiken om heerlijk te verkleden.

De flexibele hoofdband is bedekt met roze geruite stof, versierd met perzikkleurige en witte organza bloemen en perzikkleurige pompons. Groene organza blaadjes geven een exta leuk effect. De achterkant van de oren is bedekt met roze gingham stof en de voorkant met dusky roze stof.

Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar
Afmetingen: 17,1 x 27,9 x 1,9 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories