Houten camera

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS162

Laat die camera maar lopen! Word jij de ster of de regisseur is je eigen film? Het kan allemaal met deze prachtige houten filmcamera.

Een wondermooi stukje houten imitatiespeelgoed en dé ster uit je speelgoed collectie.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMWT013

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
KleurLichtblauw
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten Camera van Petit Monkey is heerlijk imitatiespeelgoed. Deze mooie speelgoed videocamera heeft een caleidoscoop in de lens en de wielen/filmrollen kunnen draaien. Perfect voor beginnende Hollywood sterren.

Materiaal: beukenhout en geverfd met niet-giftige verf op waterbasis
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 18,5 x 15,5 x 7 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, melamine serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.445833
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!