Houten fototoestel - Oranje

Leuk imitatiespeelgoed met 4 verschillende kleurlenzen

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS202

Met deze fotocamera maak je de mooiste plaatjes! Net zoals een echte fotograaf.

Het houten Petit Monkey fototoestel heeft 4 verschillende kleurlenzen waartussen je kan switchen. Heb je het juiste kader gevonden, duw dan op het knopje en say cheeeeeese!

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMWT014

TypeImitatiespeelgoed
KleurOranje

Oranje houten fototoestel an Petit Monkey is simpel maar reuzeleuk imitatiespeelgoed. Deze fotocamera heeft een draaiende lens met 4 kleuren en handig handvat uit katoen. Mooi om te geven én te krijgen.

Materiaal: beukenhout en geverfd met niet-giftige verf op waterbasis
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 11 x 9 x 6 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, melamine serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.29
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!