Huiveringwekkend skeleton-piraten kostuum

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

'Argh, argh', sidder en beef wanneer deze huiveringwekkende piraat voor je staat! Hij veroverde de 7 zeeën en vergaarde goud en edelstenen.
Geen gevaar vreest hij !

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 66805

PersonagePiraat
TypeVerkleedkostuums
KleurBruin

Dit piraten kostuum komt met bruine broek, hemd met lange mouwen met skelet print, vest met rood lint en een stoere piratenhoed. Het broekje gaat gemakkelijk aan met een elastieken band.

Maat: M (5-6 jaar)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!