Huiveringwekkend skeleton-piraten kostuum

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

'Argh, argh', sidder en beef wanneer deze huiveringwekkende piraat voor je staat! Hij veroverde de 7 zeeën en vergaarde goud en edelstenen.
Geen gevaar vreest hij !

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 66805

PersonagePiraat
TypeVerkleedkostuums
KleurBruin

Dit piraten kostuum komt met bruine broek, hemd met lange mouwen met skelet print, vest met rood lint en een stoere piratenhoed. Het broekje gaat gemakkelijk aan met een elastieken band.

Maat: M (5-6 jaar)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!