Ideale basisset zandspeelgoed - Sun Bistro

Staat: Nieuw product

Haba

HAB264

Bouwdino - HABA (11)

Soms kan het leven simpel zijn. Zoals met deze leuke basisset. Meer heb je niet nodig voor een meer dan geslaagd bezoekje aan de zandbak of het strand.

11,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303596

TypeStrandset*
Leeftijdvanaf 18 maanden

Uren speelplezier verzekerd voor alle kleine zandspeelfans met deze vormpjes en schepjes! De basisset Sun Bistro van Haba zorgt er moeiteloos voor dat elk bezoekje aan de zandbak of het strand geslaagd is. De set bestaat uit een rood emmertje, 2 schepjes, een vormpje en zeef.

Materiaal: PP-kunststof.

Vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.20.20.002
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories