hoofdtooi indiaan ituha geel

Indianen hoofdtooi - Anoki oranje

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA075

Onmisbaar in elke verkleedkoffer: de indianentooi van Souza!

Zowel meisjes als jongens zullen hun pluimen als indiaan kunnen verdienen met dit mooie hoofddeksel vol prachtige details.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104402

PersonageIndiaan
TypeVerkleedaccessoires
KleurGeel

Indianen hoofdtooi met gele pluimen van Souza!

Past mooi bij het Taregan Indianenpak uit de collectie.

Onze Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de outfits van onze verkleedkleding compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.470.30.010.15
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.