Indianen hoofdtooi - Navanjo

Subliem verkleedaccesoire afgewerkt met fel blauwe pluimen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA321

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (109)

Kan het nog cooler dan deze fantastisch mooi grote indianen hoofdtooi?

Als dat maar goed komt, want deze indianentooi, met prachtige pluimen, maakt van jouw kapoen een échte krijger. Vredespijp niet inbegrepen ;-)

36,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105180

PersonageIndiaan
TypeVerkleedaccessoires
KleurBlauw

Sublieme indianen hoofdtooi Navanjo van Souza for Kids! Rijk aan detail, ideaal om je in indiaan te verkleden en afgewerkt met fel blauwe pluimen.

_

De Souza for Kids verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de verkleedset, -outfits en verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories