Innovatief hark en schepje Raki - Dark blue & vintage blue

Staat: Nieuw product

Quut

MCH208

Mini cadeautjes, maxi pret! (714)

Raki van Quut is al je tuin- en speelgoedgereedschap in één! Dit reuze leuke buitenspeelgoed waarmee elk kind aan de slag kan gaan is vast en zeker een schot in de roos. Iedereen die graag in het zand speelt kan meteen aan de slag met dit buitenspeelgoed.

Ook makkelijk om mee te nemen op reis of naar buiten dankzij het compact formaat en innovatief design.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170891

CollectieVintage Blue
TypeSchepjes
KleurBlauw

RAKI is een multifunctioneel QUUT speeltje dat bestaat uit een harkje en een schopje dat in elkaar schuift. Ideaal om mee te helpen met mama en papa in de tuin maar ook leuk om te spelen op het strand, de zandbak of zelfs in de sneeuw. Bovendien kan het speeltje ook dienen als trechter, zeef en zelfs als tool om met water in het zand te schrijven.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 15,7 x 11,1 x 5,5 cm

Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

 

Quut Raki from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11165.50.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories