Instant reisbed - Grey Rock

Opvouwbaar babybedje opzetten en opbergen in 2 sec

Staat: Nieuw product

Aeromoov

AER001

Een logeerpartijtje bij oma en opa, op vakantie, op bezoek bij vrienden, op het strand of gewoon thuis in de tuin: dit AeroMoov reisbedje is meteen de favoriet van elke baby. Je neemt het makkelijk overal naartoe en het geeft je kleintje de kans een heerlijk dutje te doen in alle comfort. Dankzij de transparante zijkanten kan hij ook lekker spelen zonder dat je hem ook maar één seconde uit het oog verliest.

Het AeroMoov Instant reisbed is op te zetten en op te vouwen in slechts 2 seconden en komt in een erg compacte platte opbergtas.

179,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ATC11060-GR

STOP/FINISTOP

Het instant reisbedje van AeroMoov Grey Rock zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden. Het is superlicht en compact en je neemt het overal mee naartoe. Bovendien beantwoordt het aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je gerust je kleintje te slapen kan leggen. De beste keuze voor optimaal slaap- en speelcomfort on the road.

Het compacte reisbedje komt in een handige, elegante en slanke opbergtas. Zo kan je de Instant reiswieg in de smalste nissen opbergen en neemt ze ook niet nodeloos veel plaats in de auto.

  • Snel opzetten en opbergen in slechts 2 seconden
  • Afmetingen bedje 92 x 130 cm en 62 cm hoog - opbergzak 71 x 72 cm
  • Licht, weegt minder dan 5 kg - gedaan met het meezeulen van een zwaar reisbed, zelfs grote broer of zus kan het reisbed makkelijk met zich meedragen.
  • Compact, met opbergzak
  • 2 niveaus: basisniveau + tussenniveau voor baby’s tot 2 maanden of 6 kg
  • Overal te gebruiken, zelfs buiten dankzij de waterdichte onderkant.
  • Kwalitatieve matras uit PU-schuim - dikte 3cm - biedt optimale rugondersteuning - compact op te vouwen
  • Beschikbaar in 3 stijlvolle kleurencombinaties
  • Muggennet en zonnescherm apart verkrijgbaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003.5
Aeromoov is een Belgisch bedrijf dat comfy en veilige kinderproducten maakt voor onderweg. Dit speels merk wilt ouders inspireren om met hun kinderen volop van het leven te genieten én van hun gebruiksvriendelijke producten. Praktische draagbedjes voor al jouw uitstapjes De Aeromoov Instant reisbed is een superhandig meeneembedje voor jouw kindje. Het bedje is gemaakt van lichte materialen, is compact en plooibaar zodat je die eenvoudig kan wegsteken in jouw opbergtas. Supermakkelijk op te zetten en af te breken, en dus de beste keuze voor optimaal slaap- en speelcomfort on the road.