Interactief invulboek - Tussen jou en mij

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40895

Janneke van Bockel is ouderschapsdeskundige, schrijver en moeder van twee dochters. In dit boek laat ze ouders en kinderen op speelse wijze het onderlinge contact verdiepen en het wederzijdse begrip vergroten.

14,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401443708

In dit schrijf- en doeboek kun je je verhaal kwijt wanneer je maar wil. Je kunt je stemming bijhouden, schrijven over wat je dwarszit, waar je blij van wordt, over grote en kleine ruzies, over twijfels- of gewoon voor de lol. Net zoals in een dagboek. Maar het leuke is dat je ook een reactie krijgt op wat je schrijft. En je kunt zelf vragen stellen aan je ouders! Want weet jij wat je moeder het liefste eet? Of wie het eerste liefje van je vader was? En vindt hij weleens iets moeilijk?

Auteur: Janneke van Bockel
ISBN: 9789401443708

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.010.170.37
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.