Interactieve puzzel & speelset - Train Station

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

KZ25389

Het is speelgoed! Het is een puzzel! Het is een speelset! Dit innovatieve 3-in-1 concept is even eenvoudig als geniaal. In de box zitten 24...

27,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenVoertuigen
Het is speelgoed! Het is een puzzel! Het is een speelset! Dit innovatieve 3-in-1 concept is even eenvoudig als geniaal. In de box zitten 24 puzzelstukken waarmee kleine kiddo's hun speelterrein kunnen uitbouwen. Met de bijhorende speelfiguren en de locomotief als paradepaardje is de puzzle & play set van Crocodile Creek een musthave voor kleine puzzelwonders! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar. Afmetingen puzzel: 33x48 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.78
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!