Isothermische drinkfles 350ml - Cherry

Lekvrije waterfles met isothermische functie uit roestvrij staal

Staat: Nieuw product

Citron

HEB819

Elke dag voldoende drinken is erg belangrijk. Ben je op zoek naar een duurzame drinkfles die perfect past in kleine handjes? Dit exemplaar zal niet teleurstellen.

Match de lekvrije drinkfles met kersen print met een bijpassende brooddoos of rugzakje voor je mini: lekker herkenbaar en zo past alles mooi samen.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2022_wb_350_cherry

SamenstellingenRVS
Formaten350 ml
TypeDrinkflessen
KleurRoze
Tassen printsCream Cherry
Vouchereco

Isothermische drinkfles 350 ml Cherry van CITRON houdt alle drankjes op temperatuur en is gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen en lekker lang mee gaan. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en prints.

LEUKSTE FEATURES

+ houdt je drankjes warm voor 12 uur en koud voor 24 uur
+ voorzien van een lekvrije afsluiting dus geen natte boekentassen
+ blijft droog en koel aan de buitenkant, ongeacht hoe warm of koud de inhoud is
+ Gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal voor langdurig gebruik
+ vrij van nare stoffen (vrij van BPA, ftalaten en lood)
+ inclusief: 1 reinigingsborstel, 1 siliconen stootrand en 1 extra rietje
+ geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden
+ ook verkrijgbaar in een kleiner formaat van 250 ml

Afmetingen: 23 x 7 cm
Inhoud: 350 ml
Materiaal: voedselveilig roestvrijstaal
Gebruiksadvies: enkel handwas met warm zeepwater, na verwijderen siliconen stootrand • Niet vaatwasmachine- of vriezerbestendig • Niet geschikt voor magnetron

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.