Isothermische Drinkfles lavandel LOVE small - Special Edition

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE208

We LOVE deze Thermo Bottle To Go. Hij houdt jouw drankje tot 12 uur warm en tot 24 uur koud en blinkt uit met zijn prachtig Scandinavisch design.

Deze isothermische drinkfles is perfect voor je eigen warme drankje on the road of voor de kleintjes. Gemaakt in voedselveilig, roestvrij staal.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30101007LAVENL

CollectieTo go
TypeDrinkflessen
KleurPaars

SPECIAL EDITION iso-thermische drinkfles in lavendel paars gelakt roestvrij staal met zwarte schroefdop en het woord LOVE erop. Dankzij de thermische functie houdt deze stalen drinkfles je drankje warm voor 12 uur en koud voor 24 uur. Ideaal voor alle drinkmomenten on-the-go in stijl en een ideaal geschenk voor elke design-liefhebber.

Design: Tobias Jacobson.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC uit 1937

Afmetingen: 14,5 x 7,5 cm

Inhoud: 330 ml

Materiaal: de thermos is gemaakt uit roestvrij staal, voedselveilig en BPA-vrij. Ze houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. De dop is gemaakt uit plastic.

Gebruiksadvies: enkel handwas • niet geschikt voor de vaatwasser

_

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.