Jollein Aankleedkussenhoes Pure Knit - Biscuit - GOTS - 50x70cm

Gebreide hoes voor je verzorgingskussen om je baby te verschonen

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL464

Met een baby is een aankleedkussen een veelgebruikt item.

Om ervoor te zorgen dat je kleintje lekker zacht ligt, combineer je dit met een aankleedkussenhoes. Hoe leuk is deze gebreide hoes in Biscuit!?

37,99 €

30,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 022-506-67012

TypeVerzorgingskussens
PrintsBiscuit
KleurBruin
STOP/FINISTOP

Dit Aankleedkussenhoes Pure Knit Biscuit van JOLLEIN blijft stevig zitten en je baby ligt comfortabel op de gebreide zachte stof.

De hoes past precies om een standaard aankleedkussen. En al is het een must have basic; het mag wel stylish zijn!

Deze hoes is een perfecte match met andere items uit het Pure Knit thema en is verkrijgbaar in de kleuren Biscuit, Leaf Green en Nougat.

Materiaal: het gebreide gedeelte bestaat uit 100% organisch katoen (GOTS).

Afmetingen: 50 x 70 cm (voor een standaard aankleedkussen)
Deze hoes bestaat ook voor een maat groter (75 x 85cm)

Wasadvies: wassen op 30 graden - liggend laten drogen.

---

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.415
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!