Kaarthouder voor de kleintjes

Handig hulpmiddel voor de eerste kaartspelletjes

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ02700

Heb je een kleine spelletjesfan die graag een kaartje legt? Dan is het samenhouden van de kaarten en tegelijk geconcentreerd spelen vaak geen makkie.

Behalve al je deze mooie kaarthouder van Djeco voor je kleintje in huis haalt. super leuk en onmisbaar als je graag kaartspelletjes speelt met de allerkleinsten!

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05997

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze slimme kat kaarthouder voor de allerkleinsten. Dit handig hulpmiddel van DJECO helpt je kleintje om zijn/haar kaarten in bedwang te houden. Fijn extra geschenk voor kleine speelvogels.

Afmetingen: 9 x 9 x 4 cm

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231930.48
  • Door Annick V.
  •  de 25/10/2021
Zeer handig voor de kleintjes.
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/04/2020
Heel handig voor de kleintjes
  • Door Vervoort M.
  •  de 24/09/2019
simpel om vele kaartjes in de kleine handjes te houden
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/02/2018
nog niet gebruikt. hoe kan ik dit dan beoordelen? zelfde maker van de website?
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!