Kaartspel Zwartepiet - Aujourd'hui c'est mercredi

Kleurrijk kaartspel op kindermaat, vanaf 4 jaar

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO336

Prins en prinses, roodkapje en de wolf... Allemaal gekende duo's! Alle kaarten vormen een paar, behalve de Mistigri-kaart met de kleine boefjes hond en kat. De winnaar is degene die het spel eindigt met de Mistigri-kaart.

Het spel komt in een handig zakformaat om het overal mee naartoe te nemen.

9,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713361

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Zwartepiet kaartspel uit de Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty. Komt in een handige meeneemverpakking voor onderweg.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen: L 12,5 cm x I 8,5 cm

_

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!