kids eerste zonnebril voor meisjes

Staat: Nieuw product

Real Kids shades

Wanneer kinderen worden blootgesteld aan de zon, smeren hun ouders ze van kop tot teen in met zonnebrandcrème om hen te beschermen tegen...

17,50 €

13,13 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Wanneer kinderen worden blootgesteld aan de zon, smeren hun ouders ze van kop tot teen in met zonnebrandcrème om hen te beschermen tegen schadelijke UV stralen. Hoewel ook ogen worden blootgesteld aan deze schadelijke stralen, wordt een zonnebril voor kinderen meestal vergeten.
Deze superschattige eerste zonnebril voor kinderen van 2-5 jaar beschermt optimaal hun oogjes. De monturen en glazen zijn water-en schokbestendig en roestvrij. De hoofdband is verstelbaar met klittenband.
Een handig opbergetuitje wordt meegeleverd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Wanneer kinderen worden blootgesteld aan de zon, smeren hun ouders ze van kop tot teen in met zonnebrandcrème om hen te beschermen tegen schadelijke UV stralen. Hoewel ook de ogen worden blootgesteld aan deze schadelijke stralen, wordt een zonnebril voor kinderen meestal vergeten. Ogen zijn een kostbaar bezit. Bescherm ze daarom goed met een veilige bril van MFS eyewear.De zonnebrillen van MFS Eyewear bieden een grondige bescherming tegen de zon. Het zijn geen speelgoedzonnebrillen! Anders dan normale baby- en kinderzonnebrillen bieden ze 100% UV bescherming (zowel UVA als UVB).