Kinderparaplu - Orchard

Mooie en duurzame paraplu/parasol voor kindjes

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH211

Stijlvol in de regen ☂ (91)

Bij regen én zonneschijn zorgt de duurzame musthave dat je stijlvol voor de dag komt.

Deze duurzame paraplu voor kinderen in groen wordt gekenmerkt door veel aandacht voor detail, duurzaamheid, kwaliteitsmaterialen en vriendelijkheid voor het milieu.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-umb06-17

TypeParaplu's
KleurGroen
Grech & co tintOrchard

Groene kinderparaplu Orchard van Grech & co is een hip en lichtgewicht accessoire om mee door de regen te huppelen. Voorzien van een veilige handmatige kindvriendelijke sluiting en anti-slip handvat in bijpassende kleur.

Features:

  • gemaakt uit gerecycled polyester: rPET wordt gemaakt van gerecyclede plastic producten zoals waterflessen
  • Fiberglas frame voor meer duurzaamheid tegen sterke wind
  • Antislip handvat met rubberen coating - biedt een hoge duurzaamheid
  • Klittenbandsluiting
  • Afgeronde ballpoints voor een veilige frame-oplossing voor kinderen
  • Koepelvormige rechte paraplu

 

Materiaal: gemaakt van waterproof gerecylceerd polyester, glasvezel frame, PP, metaal
Afmetingen: 43 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Onderhoud: proper maken met een zachte doek en warm water, aan de lucht laten drogen of dep ze droog met een zachte doek. Binnen bewaren.

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Stijlvol in de regen ☂
Inspiratie en stories