Kinderparaplu - Zee

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ792

Mini cadeautjes, maxi pret! (148)

Laat je kleine kapoen lekker in de regen lopen met deze unieke paraplu vol haaien, vissen en andere waterdieren. De kinderparaplu is volledig waterdicht en makkelijk door kleine kinderhandjes vast te houden en te openen met een druk op de knop.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04703

CollectieLittle big room
TypeParaplu's
Leeftijdvanaf 4 jaar

Zeeblauwe kinderparaplu Zee met wondermooie illustraties van vissen en het oceaanleven, komt uit de Little Big Room collectie van het Franse topmerk Djeco - met blauw kunststof handvat en handig knopje om makkelijk en snel de paraplu te openen.

Ontwerp: Owen Davey
Afmetingen: geopend heeft deze paraplu een diameter van 70 cm
Materiaal: kunststof en metaal
Leeftijd: vanaf 4 jaar
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Tonneke V.
  •  de 07/12/2022
stevige paraplu
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories