Klein gietertje Cana - Lagoon green S

Uniek en rond waterspeelgoed in moderne zomerse kleurtjes

Staat: Nieuw product

Quut

KZ31954

Quut must-haves for outdoor play (42)

'Cana' is niet alleen een speelse gieter, zijn iconisch en innovatief design maken het meteen een echte eyecatcher op het strand, in de tuin, in het bad of gewoon in je huis.

Dubbel zoveel plezier door de 2 verschillende tuitjes. Je kind kan zowel exact gieten als sproeien, en ondertussen oefent hij zijn motorische vaardigheden.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLagoon Green
TypeGieters
KleurBlauw

Materiaal: duurzame kunststof.
Inhoud: 0,50 liter.

Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.

 

Quut Cana from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1916.56.50.35
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories