Kleine paarse tol - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO294

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Zie deze kleine tol keer op keer doorheen de kamer draaien. Met haar prachtige illustraties brengt ze een wervelwind aan kleur en plezier in huis.

Deze retro bromtol bezorgt elk kind meteen eindeloos speelplezier!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668381

CollectieDans la jungle
TypeRetro speelgoed
KleurPaars
Leeftijdvanaf 2 jaar

Paarse tijdloze metalen tol van Moulin Roty versierd met 3 schitterende jungletaferelen. Trek gewoon een paar keer aan de rode kegel om de top steeds sneller te laten draaien. Ideaal om behendigheid en geduld te leren!

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Afmetingen: 12,5 x 12,5 x 14,5 cm

Materiaal: metaal en kunststof

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen. Stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories