Kleine taartplateau - wit

Mooi tafelaccessoire voor zelfgebakken cupcakes of taart

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC038

Alles voor een paas feestje (67)

Voor een elegante presentatie en leuke tafeldekking hebben we dit handig taartplateau van A Little Lovely Company.

Ruim genoeg voor zelfgebakken koekjes of heerlijk versierde cupcakes op te presenteren en extra leuk in combinatie met de andere taartplateau's in verschillende kleurtjes van dit fijne Hollandse merkje.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PTCSWH04

CollectieLovely Party
TypeTaartstaanders
KleurWit

Serveer je lekker zelfgebakken cupcakes of die heerlijke verjaardagstaart in stijl met deze elegante witte taartplateau van A Little Lovely Company. Bestaat uit twee onderdelen die makkelijk aan elkaar te draaien zijn, goed om elk feestje opnieuw boven te halen. Heb je meerdere creaties combineer het witte plateau dan met het grotere roze of mintgroene exemplaar voor een toppresentatie.

Afmetingen: 23,5 cm diameter x 12 cm hoog

Materiaal: melamine

Wasadvies: met de hand afwassen

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1324240.71
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Sparkle Collectie Glitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine! Sleepover Essentials Zachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis. Little Lovely Lamps Een lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories