Kleurrijk dobbelspel - Buntikus

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

In het vrolijke land Buntikus zijn alle kleuren verdwenen. Speel je mee en laat je al de huizen, bloemen, luchtballonnen en regenbogen weer stralen in de mooiste kleuren?

Daarvoor hebben we wat geluk nodig met de dobbelstenen en moeten we slimme keuzes maken. Wie als eerste zijn kleurplaat heeft ingekleurd, heeft dit spel gewonnen!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305540

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Kleurspel Buntikus van Haba heeft eenvoudige regels om snel veel plezier te beleven. Dit leuk gezelschapsspel voor kinderen is een unieke combinatie van dobbelen en kleuren. Het komt met 10 kleurpotloden in 5 kleuren.

4 kleurplaatblokken (elk met 20 vellen), 10 kleurpotloden in 5 verschillende kleuren, 2 dobbelstenen met kleuren, 2 dobbelstenen met getallen, 1 handleiding in 6 verschillende talen (Engels, Spaans, Nederlands, Italiaans, Duits, Frans)
 
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Aantal spelers: 2-4
Spelduur: ongeveer 10 minuten
 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories