Kleurrijk stoffen boekje - Vos

Staat: Nieuw product

Haba

HAB656

Wie glijdt daar van de regenboog? het is de vrolijke vos van Haba.

Zin om mee te kijken in dit zacht babyboekje en zijn avonturen te volgen? In dit stoffen boeken zijn verschillende auditieve- en speelelementen te ontdekken en dankzij het zachte materiaal is het 100% babyproof.

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305164

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Kleurrijk, vrolijk stoffen boekje Vos van Haba met in de hoofdrol een lieve vos, die leuke avonturen beleefd! In dit boekje maakt je kleintje voor het eerst kennis met de seizoenen en het weer. De kleurrijke plaatjes en onderdelen zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo bestaan delen van het boekje bijvoorbeeld uit knisperfolie, wat een interessant geluid maakt als je er mee speelt.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Aantal pagina's: 8
Materiaal: polyester
Afmetingen: 18 x 18 x 2 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!