Blokpuzzel - Twistanimo

Kleurrijke blokpuzzel - Twistanimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ402

Laat je fantasie de vrije loop met deze dolle blokpuzzel. Je kunt kleurrijke karakters maken, maar je kunt ook een gekke combinaties creëren. Met deze puzzel is een hoop lol verzekerd!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01910

CollectieEducational wooden games
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

De dolle blokpuzzel Twistanimo van het Franse Djeco is gemaakt van stevig hout, je kan er aan draaien en de leukste combinaties maken. Ook fijn als deco item in een kleurrijke kinderkamer.

Design: Julie Mercier
Inhoud: 3 draaibare blokken
Leeftijd: 2 jaar
Afmetingen puzzel: 7,7 x 16,2 x 7,7 cm

Djeco: dat zijn creatieve, fantasierijke puzzels voor klein en groot! Meegroeipuzzels voor de kleintjes, mooie silhouetpuzzels om bij weg te dromen, observatiepuzzels om nieuwe werelden te ontdekken, reuzegrote puzzels voor een groots resultaat, GALLERY-puzzels met een unieke stijl en PUZZ'Art-puzzels om traditionele puzzels in een hedendaags jasje te stoppen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!