Kleurrijke grote servetten - Safari Animals

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR422

Meri Meri Safari Animals (9)

Wraaaah, deze prachtig geïllustreerde Safari Animals servetten zijn perfect om je safari feest aan te kleden of voor kinderen die wel van wilde beestjes houden.

Ze staan vol kleurrijke dieren en zijn afgewerkt met een stijlvolle kartelrand.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202274

CollectieSafari Animals
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Welke dieren zie jij allemaal op deze grote servetten Animal Safari van Meri Meri? Ze passen perfect in de beestige Safari collectie van dit heerlijke feestmerk uit de UK. Elke set bevat 20 beestige servetten.

Materiaal: papier

Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm

_

Safari Animals is een heerlijk feesthema van Meri Meri dat zowel jongens als meisjes kan bekoren inclusief een hele reeks feestbeesten, zachte kleuren en feestitems die mooi samen passen.Iideaal voor jouw beestig verjaardagsfeestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Safari Animals
Inspiratie en stories