Kleurrijke mini puzzel Regenboog - 12 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER175

Rainbowlove (137)

De mini-puzzels van Crocodile Creek zijn de perfecte eerste puzzels voor jouw kleuter. Ze zijn gemaakt uit stevig gerecycleerd karton en stimuleren de oog-handcoördinatie van jouw mini puzzelaar. De fijne motoriek wordt dus bijgeschaafd en tegelijk zijn ze heerlijk kleurrijk én leuk om naar te kijken.

Een ideaal geschenk voor een 2e verjaardag!

9,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841122

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Eerste puzzel Regenboog van Crocodile Creek met 12 stukjes in een toffe bijpassende doos. Ideaal voor kleine handjes, om cadeau te doen, voor thuis of onderweg en om je kleintje het plezier van puzzelen bij te brengen.

Aantal stukjes: 12 puzzelstukjes

Afmetingen: puzzel 3 x 30 cm - doos 14,5 x 15 x 5 cm

Leeftijd: 2+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
811.530.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories