Kleurrijke mix & match 6 blokken

Staat: Nieuw product

Janod

JS438

Woef, woef, miauw, miauw ... Twee spelletjes in 1: lekker torens bouwen of puzzelen. Mixen en matchen. Deze 6 lichte blokken uit stevig karton zijn ideaal om je fantasie op bot te vieren. En bovendien zien ze er gewoon ook superleuk uit.

13,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02733

SamenstellingenKarton
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Set van 6 geïllustreerde kartonnen blokken in kat en hond thema - van het Franse speelgoedmerk Janod - met 2 speelmogelijkheiden: bouwen voor de allerkleinsten (de blokken zijn licht en makkelijk te stapelen en passen perfect in mini handjes) en een puzzel (met maar liefst 10 ! verschillende illustraties om te maken met de 6 blokken) Laat je verbeelding de vrije loop en speel erop los.

Leeftijd: van 2 tot 5 jaar

Materiaal: karton

Afmetingen blokken: 7,5 x 5 x 5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.26
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.