Kleurrijke muursticker Big Tree - large

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML040

Haal de natuur naar binnen met deze prachtige muursticker van MIMI'lou. Big Tree is een kleurrijke boom vol prachtige blaadjes met verschillende patronen.

Deze muursticker kan je  zelf makkelijk aanbrengen en zorgt meteen dat je interieur er fris en knap uitziet.

97,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART373

TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaForest

Big Tree Large is een makkelijk aan te brengen, grote muursticker van MIMI'lou. Van ditzelfde ontwerp is ook nog een kleinere versie verkrijgbaar in onze webshop. De muurstickers kleven op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden zonder sporen na te laten.

Afmetingen: ongeveer 180 cm
Materiaal: 100% vinyl

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.660.080.45
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!