Kleurrijke Sonny Angel geluksbrenger - Wonderland series

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH222

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Sonny Angel neemt een trip naar Wonderland met deze nieuwe serie, gebaseerd op de wereldberoemde klassieker Alice in Wonderland.

De kat, de theepot, het konijn met de klok, madmen of kaartspel, ze zitten er allemaal in. De enige vraag is nu: welk karakter zal jou kiezen en je kamer opvrolijken?

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65643

Sonny Angel geluksbrenger Wonderland Series. De schattigste geluksbrenger ever wordt in een ‘blind box’ verkocht: het popje zit verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand exact welk figuurtje je uit die serie zal krijgen. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Deze Wonderland Sonny Angels serie bevat 6 verschillende popjes, die je misschien wel herkent uit het sprookje Alice in Wonderland met een unieke Sonny Angel touch natuurlijk.

Welke karakters zitten in deze serie?

  • Sonny heeft blauwe ogen en een grote strik op zijn muts.  De sleutels en vlindersilhouetten zijn een subtiele verwijzing naar Alice in Wonderland.
  • Madmen herken je meteen aan de stapel hoeden die hij draagt, lekker opvallend. Misschien nodigt hij jou wel uit voor een mysterieus theekransje…?
  • Rabbit draagt een grote klok, volg hem en wie weet vind je de weg naar Wonderland.
  • Diamond draagt de iconische kaart outfit, hij is net alsof je een ace trekt
  • Cheshire Cat is een fictief karakter, gekend om zijn grote grijns. In de versie van Sonny Angel valt hij vooral op dankzij de paarse fluffy staart en strepenpatroon
  • Teapot is heerlijk kleurrijk en altijd in voor een heerlijk kopje thee.

 

Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot en draagt een typerende, kleurrijke outfit.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
  • Door Eefje C.
  •  de 03/02/2021
Zelfde. Prima
  • Door Georgette K.
  •  de 07/12/2020
Zo schattig
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories